Juriš na prvo mesto – Liman Tesla voda

08 Aug/2018 Objavljeno u Blog, Vesti

Srbija odavno više nije samo zemlja košarke, već i basketa. Liste, klipovi, 3na3 federacija, svetski mediji to odavno potvrđuju. A u vrhu tabele su oni: Liman 3×3 Tesla voda.

Momci iz Novog Sada koji ozbiljno igraju basket. Liman Tesla Voda jeste mlada ekipa koja je ujedno pokazala da je trenutno možda i najbolja ekipa ove godine, iako su rangirani kao drugi. Do sada su izborili najveći broj učešća na mastersima ove godine, a za dlaku im je izmaklo prvo timsko mesto na Fibinoj rang listi.

Fibom trenutno dominira okršaj sa ulica Novog Sada. Dve najbolje rangirane ekipe na svetu narednih nekoliko meseci, boriće se za prvo mesto na velikoj svetskoj basketaškoj sceni!

Do tada, mi upoznajemo njih. Limance, uspešne studente sa fakultetskim diplomama, ekipu koje ne prestaje da se smeje i zabavlja i gospodina Robota, prvog na svetu prema FIBA 3×3 listi – Stefana Stojačića!

Mihailo Vasić. Stefan Kojić. Aleksandar Ratkov. Stefan Stojačić.  Zapamtite ta imena, kad već njihove rangove ne možemo zbog brzine kojom se penju na FIBA 3×3 listi.

YouTube video

 

 

Tagovi: 3na3, basket, basket 3x3, košarka, liman, liman 3 na 3, liman 3x3, limna tesla voda, opens, opens2019