Feature Image

City Jam

28-29.12. Plato kod Spens-a

U organizaciji “Avalanche Risk Snow Fest ” tima novosadska ravnica će u 48 sati iskusiti najlepše od snega i planine!

Bilo da si zaljubljenik u zimske sportove, dete koje uživa u snežnim čarolijama ili neko ko još nije imao prilike da ide na zimovanje, naša želja je da pokažemo svima koliko zima može da bude aktivna, zabavna i na više načina – drugačija!

SNOWBOARD & SKI TAKMIČENJE
Prvog “City Jam” dana, 28. decembar 2018. godine u petak, okupićemo najistaknutije skijaše i snoubordere Evrope! Oni ne samo da će pokazati svoje umeće u vožnji, svoje trikove, već će nam verno preneti atmosferu sa pravih, planinskih takmičenja. Koliko je njima zabavno da učestvuju u neuobičajenim, urbanim uslovima, pokazuju i potvrde o učešću nekoliko prošlogodišnjih takmičara.

Satnica za Petak, 28.12.2018.
U 16 sati počinju „City Jam“ kvalifikacije, dok je za 18:00 časova zakazana veličanstvena ceremonija otvaranja snežnog takmičenja. Nadmetanje vrhunskih snoubordera u polu finalu i finalu gledaćemo od 18:15 sve do 20.30, kada je proglašenje pobednika ove jedinstvene i neponovljive snežne atrakcije u našem gradu.

Za dobru atmosferu tokom ovih nekoliko adrenalinskih sati biće zaduženi DJ-evi BoBadu i Kick Kong, koji će svojom muzičkom selekcijom inspirisati takmičare i zagrejati sve prisutne gledaoce.

Voditelj programa tokom takmičenja biće Milenko Krišan.

CITY JAM KIDS
Drugi “City Jam” dan, 29.Decembar 2018. godine subota, posvećujemo najmlađima i njihovim roditeljima. Već od prepodneva čitava staza biće dostupna za sankanje, kao i za učenje – skijanja i snouborda, uz profesionalne instruktore.

Događaj je otvoren za sve posetioce!

Više informacija pronađite na:

https://www.facebook.com/avalacheriskcityjam/
www.arsf.rs/city-jam