Feature Image

Invictus challenge

30. avgust - 1. septembar SPENS, otvoren bazen
 Invictus challenge je takmičenje podeljeno na tri izazova, gde se takmičari u tri različita termina, na tri različite terena, bore da završe stazu usput savladavajući različite prirodne i veštačke prepreke.

Cilj ovog takmičenja, koje se prvi put dešava u Novom Sadu, je da takmičar objedini medalju koja se sastoji iz tri dela. Takmičar deo medalje osvaja nakon uspešno završenog svakog pojedinačnog izazova. 

* Svaki takmičar koji se prijavi Invictus Challenge | Bazen (SPENS) takmiči se u ekipi od 12 članova. Ekipu možete da organizujete sami ili da se priključite nekoj koju će organizator organizovati za sve takmičare koji nemaju ekipu.

Štrand – 09.06.2019. | pesak – O
Bazen na SPENS-u – 30.08.-01.09.2019. | voda (sve prepreke se nalaze u vodi)
Fruška gora – novembar | staza „Radosti i zadovoljstva“ na Popovici (4.100 m)

・Redovna cena – 2,000 din
・Promotivna cena za učesnike izazova na Štrandu – 1.500 din

Prijavite se putem ovog linka.

* O za prijavu po promotivnoj ceni, u periodu od 18. juna – 18. jula, imaju učesnici koji su bili deo izazova na Štrandu kako bi kompletirali sva 3 segmenta finišerske medalje* Kada pošaljete prijavu, primićete email sa potvrdom o prijavi i informacijama za uplatu kotizacije. Tek pri uplaćenoj kotizaciji računa se da ste se prijavljeni na Invictus Challenge.

:
 Finišerska medalja
 Voće
 Čokoladica
 Voda

O:
・Nedeljko Rodić – +381 65 52 68 120

O:
Broj prijava za Invictus Challenge | Bazen (SPENS) je ograničen na 120 takmičara ili 10 timova po 12 članova. Svaki tim može u svom sastavu da ima 7 muških i 5 ženskih takmičara.

Od 10 prijavljenih ekipa, 2 izvučena će ići direktno u finale 01. septembra 2019, dok će se prve 4 ekipe takmičiti 30. avgusta, a preostale 4 ekipe 31. avgusta. U finalu se takmiči ukupno 4 ekipe, 2 izvučene žrebom i po 1 ekipa pobednik svakog kvalifikacionog dana.

Prijavom prihvatate da se takmičite na svoju odgovornost i da se odričete svake odgovornosti od strane organizatora.

Link ka eventu na Facebook-u.