Feature Image

Ljubav i njena naličja

28. februar OPENS kancelarija, Laze Telečkog 2, Novi Sad

Ljubav uvek počinje zaljubljivanjem. Prava ljubav se prepoznaje po jakoj strasti. Prava ljubav je potpuno davanje sebe voljenoj osobi.

Naša uverenja o ljubavi upravljaju našim ljubavnim životom i takozvanim “partnerskim skriptom” koji nam se često ponavlja kroz emotivne veze. Ova uverenja čine da pomešamo strast sa zaljubljenošću, zaljubljenost sa ljubavlju i da neretko budemo povređeni ili mi povredimo druge osobe. Na radionici se bavimo diferenciranjem pojmova: sviđanje, strast, zaljubljenost i ljubav i
ispitujemo svoja uverenja o ljubavi.

Da li ulazimo u vezu jer smo emocionalno spremni i odgovorni za partnerstvo ili to činimo zbog pritiska (porodice, prijatelja, društva), usamljenosti, potrebe da iskoračimo iz života, gladi za seksom ili popunjavanja svoje emocionalne praznine? I na kraju, kada nam se neko dopada i želimo da ostvarimo bliskost, da li naša ponašanja povećavaju mogućnost za ovo ili smanjuju? Šta je OK u flertu a šta ne?

Radionicu vode:

Sanja Stanković – master sociolog, sertifikovani grupni analitičar, stručnjak za emocionalnu pismenost i rad sa parovima.

Adriana Jovović – osnivač centra za razvoj veština “Od ljubavi se raste”, transakcioni analitičar i sertifikovani voditelj programa za emocionalnu pismenost.

Učešće na radionici je BESPLATNO!
Zbog ograničenog broja učesnika, prijave se vrše putem popunjavanja kratkog upitnika https://goo.gl/forms/aXgpPiF2lZw0oCne2 
Prijavu možete popuniti najkasnije do 25.02. do kraja dana. Svi učesnici koji budu selektovani za učešće u radionici, biće obavešteni putem email-a.

Za više detalja o radinici kliknite ovde.