Feature Image

OPENS dnevna soba: “Idemo live sa Leni Wolfy”

13. maj TC Promenada, Novi Sad

Nekada je bila deo poznate Novosadske youtube ekipe – Yasserstain, svima poznata kao Leni Wolfy. U OPENS dnevnu sobu, stiže nam Milica Perovic.

Leni je deo Tubesday Tuesday emisije o YouTube kulturi, u kojoj zajedno sa njom svakog utorka pratimo srpsku Youtube scenu.

Na instagramu, takođe pozata pod pseudonimom, Leni Wolfy, čiji profil prati nekoliko hiljada pratilaca koji svakodnevno čitaju,gledaju, komentarišu njene objave i prate život mlade Milice, koja se pored svoje Youtube i glumačke karijere, odvažila i u ulozi majke.

Kolliko joj dobro ide u njenim profesionalnim i porodičnim ulogama možemo videti na njenom instagram profilu, na kojem se trudi da uvek prikaže pravu sebe i da se svojim pratiocima, posebno mladima prikaže onakva kakva zaista jeste.

Jedna je od retkih koja se ne ustručava da priča o važnim temama za odrastanje, formiranje ličnosti i svakodnevni život mladih, i koristi svojih 5 minuta na društvenim mrežama da bi akcenat stavila na prave vrednosti,značajne teme za mlade i plasiranje edukativnog sadržaja.

O svemu ovome a i o mnogim drugim temama pričaćemo sa Leni Wolfy u OPENS dnevnoj sobi, 13 maja u 18h, u Promenadi (rest corner,u prizemlju).

Razgovor možete pratiti live na instagram profilu OPENS-a.

Vidimo se!