Feature Image

OPENS dnevna soba: “Turnir- FIFA 19”

17. jun OPENS kancelarija, Laze Telečkog 2, Novi Sad

Zagrejte vaše prste jer organizujemo turnir FIFA 19 2vs2!

Zajedničkim snagama sa Sony 4 Room – Iznajmljivanje PS4 Novi Sad, organizujemo sve što je potrebno za jedan gejming turnir. Jedino što nam za sada fali ste upravo VI! Vaše prijave i zainteresovanost, pa potom i vaša prisutnost na turniru bilo kao učesnici ili bilo kao publika.

Nadmetanje u Fifi 19 biće realizovano paralelnom igrom na 4 trenutno najpopularnije konzole na tržištu, Playstation-u 4, a sva akcija će biti projektovana na 4 FullHD televizora 40“ koji će omogućiti učesnicima i publici sjajno uživanje!

Turnir će se održati 17. juna sa početkom u 18h časova u prostorijama OPENS-a.
Zamišljen je kao ekipni turnir (svaka ekipa se sastoji od dva igrača) i kotizacija za ovaj turnir ne postoji. Cilj realizacije turnira je dobra zabava.

Prijave za turnir važe do 15. juna u 18 časova ili dok se ne popune sva slobodna mesta, a prijave možete izvršiti preko facebook stranice Sony 4 Room – Iznajmljivanje PS4 Novi Sad ili broja telefona 061 1511556.
Broj ekipa će ovoga puta biti ograničen na 16, a svaka ekipa broji po dva člana, što znači da imamo prostora za 32 učesnika turnira.

Vidimo se!

 

Link do Facebook eventa pronađi ovde.