Feature Image

Radionica: Svesnim odlukama do mindfulness promene!

31. januar OPENS kancelarija, Laze Telečkog 2, Novi Sad

Radionica je namenjena mladima do 30 godina koji žele da rade na svom ličnom rastu i razvoju, zainteresovani su da se upoznaju sa Mindfulness praksom, uče kako da vežbaju svoju svesnu pažnju i žele da uvide na koji način Mindfulness može da im pomogne da se bolje povežu sa svojim potrebama, osećanjima i vrednostima. Na ovoj radionici bavićemo se postavljanjem ciljeva, donošenjem odluka u Novoj godini koji će biti u skladu sa našim ličnim vrednostima i svesnim autentičnim potrebama.

Mindfulness je veoma moćna praksa treniranja naše pažnje. Treniranjem naše pažnje uz pomoć Mindfulness-a mi učimo kako da budemo prisutni ovde i sada. Usmeravanjem pažnje na unutrašnja i spoljašnja iskustva bez prosuđivanja, prihvatanje tih iskustava bez pokušaja da ih promenimo, potisnemo ili zaustavimo. Ova praksa je moćna jer nam pomaže da naučimo kako da se zaustavimo u našim preteranim razmišljanjima, brigama, mislima o prošlosti, budućnosti i svemu onome što nas odvlači od našeg neposrednog iskustva u sadašnjosti i izaziva stres i neprijatna osećanja u nama .

Voditelj radionice:

Vesna Laković dipl. pedagog, master menadžer u obrazovanju, sertifikovani međunarodni Mindfulness instruktor za odrasle,kao i sertifikovani voditelj programa Mindfulness Matters za decu i mlade po metodologiji Eline Snel Eline Snel – Academy for Mindful Teaching.
U internacionalnom centru za lični razvoj i oporavak od bolesti zavisnosti New Life Foundation sa Tajlanda je u različitim periodima tokom godine anagažovana kao savetnik. Autor je različitih treninga, radionica iz oblasti ličnog razvoja, mentalnog zdravlja i neformalnog obrazovanja u radu sa decom, mladima i odraslima.

Andre van Kempen
Posle 7 godina vođenja uspešne Web Development kompanije Techtwo u Holandiji, shvatio je da to nije ono što ga ispunjava i… osmelio se da potpuno promeni tok poslovanja. Sada se sada bavi podučavanjem drugih i drži radionice iz oblasti motivacije, marketinga, Mindfulness tehnika i mnogih drugih oblasti važnih za razvoj kako ličnosti tako i poslovanja. Velika je podrška i savetnik svih onih koji jure svoj san.

 

UČEŠĆE NA RADIONICI JE BESPLATNO!
Potrebno je samo da popunite kratak upitnik na linku: https://goo.gl/forms/pKYwA7xm0CtN0New1.

Rok za prijavu je 28.01. do 23:59h.