Feature Image

Prvi fundraising kongres u Srbiji

15.12. Zgrada rektorata, Novi Sad

OPENS FundCon je prvi fundraising kongres ovog tipa u Srbiji – arena koja će za istim stolom okupiti društveno odgovorne kompanije, fondacije, ambasade, kao i samu državu zajedno sa organizacijama civilnog sektora.

Učesnici će imati priliku da prikupe znanja, ideje i kontakte, kao i da čuju više o programima podrške UNICEFa, UNDPa, Tempusa i mnogih drugih… a između panela, dizajniranih tako da najbolje ideje i dosadašnje prakse čujemo od kompanija kao što su ERSTE bankaUniverexportNIS ili Color press grupe.

OPENS FundCon osmišljen je da bude interaktivan, sastavljen od više manjih događaja prilagođenih interesovanjima učesnika.

Registracija je obavezna – prijavi se popunjavanjem prijave ovde.

Šta vas još očekuje?

Bilo da su u pitanju revolucionarni pristupi omladini koji dolaze iz Timočkog omladinskog centra ili osnove crowdsurfinga, preko odgovora napitanje – šta je potrebno da nosi jedna dobra, neprofitna marketinška kampanja, pa sve do direktnih kontakata sa potencijalnim donatorima – 15. decembar je prilika da se zajedno nađemo na mapi za narednu godinu.

Prvi nacionalni fandrejzing kongres u Srbiji #OPENS2019 organizuje u partnerstvu sa KOMS-om i Color press grupom, a uz podršku Ministarstva omladine i sporta i Kancelarije za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije održava se u zgradi Rektorata u Novom Sadu u subotu, 15. decembra.

Učesnici:

UNICEF Srbija, Tempus fondacija, UNDP Srbija, Desk Kreativna Evropa Srbija,Regionalna kancelarija za saradnju mladih Zapadnog Balkana – RYCO, Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Vlade R.Srbije(Europe for Citizens), kancelarija za mlade Novi Sad, Catalyst Balkans, Timočki omladinski centar – Prostor za Pomak, Olof Palme International Center, Homepage, Color Press Grupa, Erste Banka, Naftna industrija Srbije, Univerexport.

Više informacija o FundConu možete pronaći ovde.