Feature Image

TeatarNova – Pozorišne radionice

24.10-21.11. Teatar 34, Pašićeva 34

U okviru projekta TeatarNova, koji Kulturanova sprovodi uz OPENS2019, pozivamo vas na POZORIŠNE RADIONICE namenjene mladima.

Kako vidimo naš grad? Ima li danas zabranjenje ljubavi ? Ko su tvoji heroji ? Zanima te da se oprobaš u glumi? Zanima te kako mladi žive? Voliš da na kreativan način razmišljaš i izražavaš se o društvenim temama? Treba ti relaksacija od naporne nedelje, a opet da uložiš vreme u nešto korisno? Ovo je pravi program za tebe! Sve je potpuno besplatno, priključi se.

Dozvolite da se predstavim – glasno i ponosno je projekat koji će kroz realizaciju dramskih radionica na kojima će se pripremati predstava po tekstu “Romeo i Julija” V. Šekspir, a koji će omogućiti mladima da pozorišnim jezikom predstave sebe i grad Novi Sad onako kako ga oni vide i doživljavaju.

Šekspir reče “Šta je grad nego ljudi”, a mi ćemo vođeni njegovim rečima pokušati da otkrijemo šta je Novi Sad. Da li je to grad srećnih građana i građanki? Grad tolerancije? Postoji li podeljenost njegovih građana? Zabrane? Diskriminacija? Ljubav? Sme li se biti drugačiji? Odgovore na ova i druga pitanja mladi će predstaviti kroz predstavu “Romeo i Julija” u cilju prikazivanja našeg grada iz svog ugla.

POZIV JE OTVOREN ZA SVE MLADE!

Više o projektu možete saznati ovde

RADIONICE SU BESPLATNE
Prijave možete poslati na mail:

KO VODI RADIONICE?

– Uroš Mladenović glumac, dramski pedagog i omladinski radnik
– Milana Božulić omladinska radnica.

PRIJAVE? Pošalji ime, prezime, godinu rođenja i kontakt telefon na mail i bićeš kontaktiran/na veoma brzo.

Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju Uroš i Milana

KOME SU NAMENJENE RADIONICE ? Dobrodošli su svi mladi bez obzira na prethodno glumačko/pozorišno iskustvo.
KADA SE ODRŽAVAJU RADIONICE? Sredom od 19h do 21h počevši od 24.10. do 21.11. 2018. (ukupno 5 radionica). Naš rad prikazaćemo 22.11. u 20h.
GDE SE ODRŽAVAJU RADIONICE? U teatru 34 (vesela kornjača), Pašićeva 34, Novi Sad.

 

Link ka događaju na facebook stranici pronađite ovde.