Feature Image

TELO I PROCES SPOZNAJE

8. avgust Omladinski centar OPENS

“Telo i proces spoznaje” je radionica Open Floor plesne prakse i namenjena svima koji žele da se okrenu ka unutra, obrate pažnju na načine na koje telo komunicira  i iskoriste pokret da bolje razumeju sebe i svoju stvarnost na drugačiji, kreativniji i intuitivniji način.

Open Floor koristi ples kao siguran prostor za istraživanje, učenje o sebi, svom telu i duhu.

Radionica je pre svega namenjena volonterima, omladinskim radnicima i svima koji rade sa mladima. Njena svrha je dvostruka – da bolje upoznate, iskustveno spoznate sebe i svoje obrasce ponašanja i da se susretnete sa inovativnim praksama i načinima rada koje mogu biti upotrebljeni u radu sa mladima.

Radionica je otvorena za sve, bilo da imate iskustva sa plesom ili jogom, ili vam je ovo prvi susret sa nekom od plesnih, razvojnih ili meditivnih praksi. Dobrodošli ste!
 
Vodiće je Dr Tamara Borovica, Open Floor učiteljica i terapeutkinja. Tamara je takodje nekadašnja omladinska radnica i pedagoškinja koja se danas više bavi istraživanjem tela, plesa i pokreta i mentalnog zdravlja. https://www.instagram.com/danceinquiry/
Radionica je besplatna, a broj mesta je ograničen. Prijavite se do subote 6. avgusta putem linka – https://forms.gle/dJ2Ycn3WgdcQi1Zw8

Radionica će se održati u Omladinskom centru OPENS (Bulevar Despota Stefana 5).

Za sve dodatne informacije, možete pisati na adresu .