Feature Image

Radionica: Upoznaj najbolju verziju sebe

19.09. OPENS kancelarija, Laze Telečkog 2

Na novoj radionici pričamo o dobrim i lošim osobinama, o dobrom u lošim osobinama i o lošem u dobrim osobinama. 🙂
Uz pomoć nekoliko kreativnih igara razrešićemo kako najbolje sebe predstaviti, učićemo i o tome kako naši stavovi i naučeno ponašanje utiču na druge pa i na nas same.

Radionica je namenjena mladima koji žele da rade na svom ličnom rastu i razvoju, zainteresovani za druženje i upoznavanje sa novom i korisnom problematikom razumevanja društvenih konflikata.

Radionica traje od 18h do 20h. Mesto održavanja je Omladinski klub OPENS2019 na adresi Laze Telečkog br. 2.
Ukoliko ste zainteresovani za učešće neophodno je da pošaljete prijavu sa svojim imenom i prezimenom kao i naslovom radionice na najkasnije do 17.09.2018. god.

Voditelj radionice:
Srđan Mutlak spec. za inkluzivno vaspitanje, praktičar i teoretičar transakcione analize. Predavač i organizator obuka sociološke i emocionalne pismenosti za volontere i studente. Redovno radi sa decom u osnovnim školama primenjujući prilagođenu T.A. tematiku okvirima socijalne inkluzije. Autor je nekoliko različitih kreativnih treninga društvene pismenosti za decu.
Autor i urednik elektronskog magazina za umetnost i kulturu P.U.L.S.E. sa preko 50 objavljenih tekstova u okviru tema prirode konflika, psihologije, sociologije i društvene ukalupljenosti.