Feature Image

UPRKOS SVEMU: STARTAPUJ SE 3.0

3. maj

Možda ste mislili da ćemo ove godine zbog pandemije preskočiti događaj „Startapuj se“, ali donosimo vam sjajne vesti! Ovogodišnji Startapuj se 3.0 prebacujemo na online platforme!

Kako bismo se izdvojili u moru informacija koje vas okružuju svakog dana, pronašli smo način da dođemo do vas i predstavimo vam primere dobre prakse onih koji su uspeli brzo da odreaguju, odnosno one koji su razmišljali “out of the box”.

KAD I KAKO MOGU DA ISPRATIM DOGAĐAJ?

Startapuj se 3.0 održaće se 03. maja 2020. godine sa početkom u 19 časova, a kako biste ispratili događaj potrebno je da nas pratite na društvenim mrežama, gde ćemo se uključiti preko OPENS live-a. Slow tradition fast reaction, digital going with the flow i keeping art alive samo su neke od sfera o kojima ćemo da polemišemo sa našim sagovornicima koji će se u naš OPENS studio uključiti iz svojih domova.

ZAŠTO DA POGLEDAM STARTAPUJ SE 3.0?

Zato jer je ovo način da ne odustajete od svojih ideja i planova za biznis! Kakve su promene nastale u poslovanju, šta su naši uspešni preduzetnici konkretno učinili, kakva je poruka koju nam šalju, kakav je položaj umetnika u novonastaloj situaciji?

Na sve navedeno donosimo vam zanimljive i korisne odgovore.Nadamo se da ste uključili internet i pripremili udobne fotelje jer uskoro start(ap)ujemo! Vidimo se u nedelju!

Kako smo se zabavili na prošlogodišnjem Startapuj se 2.0 možete pogledati na sledećem linku: