FundCon – Registracije su otvorene!

OPENS FundCon je prvi fundraising kongres ovog tipa u Srbiji – arena koja će za istim stolom okupiti društveno odgovorne kompanije, fondacije, ambasade, kao i samu državu zajedno sa organizacijama civilnog sektora.

Učesnici će imati priliku da prikupe znanja, ideje i kontakte, kao i da čuju više o programima podrške UNICEFa, UNDPa, Tempusa i mnogih drugih… a između panela, dizajniranih tako da najbolje ideje i dosadašnje prakse čujemo od kompanija kao što su ERSTE bankaUniverexportNIS ili Color press grupe.

Šta ovaj kongres čini drugačijim?

Osim prilike za umrežavanjem ili agitovanjem za sredstvima donatora, pruža se prilika da se nauče praktične strategije. OPENS FundCon osmišljen je da bude interaktivan, sastavljen od više manjih događaja prilagođenih interesovanjima učesnika.

Registracija je obavezna – prijavi se popunjavanjem prijave OVDE.

Koja je ideja?

Ideja je da pokupimo znanja, ideje i kontakte, kao i da čujemo o programima podrške UNICEFa, UNDPa, Tempusa i mnogih drugih. Jedna zgrada biće interaktivno polje u kojem birate koja znanja ili veštine možete da steknete, prijavljujući se za neku ili više info i tematskih sesija, ili prosto tako što se upoznajete sa kompanijama koje se nalaze u tom prostoru.

Kome je namenjen FundCon?

Namenjen je prvenstveno predstavnicima organizacija civilnog društva iz Srbije, kancelarija za mlade, ali i predstavnicima kompanija koje žele da započnu društveno odgovorno poslovanje, predstavnicima institucija kao i pojedincima koji se bave projektnim menadžmentom, što znači da se može prijaviti i više ljudi ispred jedne organizacije.

Šta vas još očekuje?

Bilo da su u pitanju revolucionarni pristupi omladini koji dolaze iz Timočkog omladinskog centra ili osnove crowdsurfinga, preko odgovora napitanje – šta je potrebno da nosi jedna dobra, neprofitna marketinška kampanja, pa sve do direktnih kontakata sa potencijalnim donatorima – 15. decembar je prilika da se zajedno nađemo na mapi za narednu godinu.

Prvi nacionalni fandrejzing kongres u Srbiji #OPENS2019 organizuje u partnerstvu sa KOMS-om i Color press grupom, a uz podršku Ministarstva omladine i sporta i Kancelarije za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije održava se u zgradi Rektorata u Novom Sadu u subotu, 15. decembra.

Povezani članci:

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ЈЕДИНИЦЕ ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ, ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ И ГРАДОВЕ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВЕ ЗА ПОДРШКУ У ПРОЦЕСУ УСПОСТАВЉАЊА ОМЛАДИНСКИХ ПРОСТОРА

Програм  „Трансформација омладинске политике” Омладинског савеза удружења ОПЕНС фокусира се на заговарање за и успостављање омладинских простора у Србији. Пошавши од чињенице да су улагања у просторе и програме за младе

Opširnije »