Omladinski Centar

Omladinski centar OPENS predstavlja rezultat zajedničkog 20 – godišnjeg kontinuiranog rada i saradnje mladih, njihovih udruženja i Grada Novog Sada na unapređenju položaja mladih.

Zgrada je površine oko 950 m² i nalazi se u Kreativnom distriktu grada, Kineskoj četvrti na adresi Bulevar Despota Stefana 5.

Prostor Omladinskog centra OPENS dostupan je za besplatno korišćenje svim fizičkim i pravnim licima koja žele da sprovedu aktivnost namenjenu mladima. Za zakazivanje termina i proveru dostupnosti prostora obratite se na mejl info@opens.rs.

Naše prostorije

KONFERENCIJSKA SALA

Omladinski centar OPENS poseduje veliku konferencijsku salu koja može da služi za organizaciju različitih vrsta događaja: radionica, promocija, panel diskusija, performansa i slično. Ova sala opremljena je modernom tehnologijom, a dostupna je i mogućnost podele prostora na nekoliko delova.

COWORKING PROSTOR

Coworking prostor OC OPENS dostupan je svima, bez zakazivanja, svakog dana u periodu od 8.00č do 16.00č. U coworking možeš da doneseš svoj laptop, a ukoliko isti ne poseduješ ili si ga zaboravio/la, obezbeđeno ti je besplatno korišćenje računara Schneider Electrics-a, uz upotrebu Wi-Fi mreže “Omladinski centar.”

SALA ZA SASTANKE

Multimedijalna sala za sastanke - uživo i onlajn na jednoj lokaciji. Predviđen je za kraće sastanke (do 2 sata) i dostupan je samo po dogovoru.

PODKAST

Zvučno izolovana prostorija za snimanje audio sadržaja, kompletna sa svom potrebnom tehničkom opremom (mikrofoni, diktafon, kompjuter), dostupna je uz prethodnu najavu za sve što želite da drugi čuju.


Omladinski Klub Opens

Omladinski klub OPENS jeste prostor u kom se održavaju neformalne aktivnosti namenjene mladima različitog uzrasta.

Korišćenje Omladinskog kluba OPENS se ne zakazuje, a u njemu možeš da boraviš svakog dana od 8.00č do 22.00č.

Dostupni su ti: Playstation 5, mini biblioteka, računari Schneider Electrics-a, Netflix, različite društvene igre i osveženje.

Nije neophodno da budete članovi Omladinskog kluba da biste prisustvovali aktivnostima koje se u okviru kluba održavaju, već samo da ih redovno pratiti na Facebook i Instagram stranicama:

HTTPS://WWW.FACEBOOK.COM/OMLADINSKIKLUBOPENS
HTTPS://WWW.INSTAGRAM.COM/OMLADINSKIKLUBOPENS/

OVDE STE
# Zaštićeni

Kao udurženje koje je posvećeno osnaživanju i zaštiti dece i mladih, i osoba koje rade sa njima OPENS decu i mlade posmatra kao najranjivije članove našeg društva, samim tim, obavezuje se da deca i mladi, znaju da imaju pravo da budu bezbedni i da se osećaju bezbedno u svakom trenutku.

SVAKO OD NAS IMA PRAVO DA BUDE:

ZAŠTIĆEN/A
POŠTOVAN/A
NEDISKRIMINISAN/A

OVO SU DANI KADA NE TREBA
DA ĆUTIMO O:

SEKSUALNOM NASILJU I UZNEMIRAVANJU
EMOCIONALNOM ZLOSTAVLJANJU
ZANEMARIVANJU
SILEDŽIJSTVU

VERUJEMO TI

Bilo da si korisnik/ca naših programa, programa koje organizuju naši partneri, volonter/ka, zaposlen/a ili si samo u poseti Omladinskom centru, ovde si 

POVERLJIVOST JE ZAGARANTOVANA, A PODRŠKA JE BESPLATNA! VERUJEMO TI

UZ TEBE SMO

PRIJAVI nam svaki slučaj u kom su tebi ili nekom koga poznaješ bila ugrožena prava ili se desilo nešto drugo što te je uznemirilo.

069 2019 334
(DOBRILA MARKOVIĆ)
DOBRILA@OPENS.RS