Omladinski Centar

Omladinski centar OPENS predstavlja rezultat zajedničkog 20 – godišnjeg kontinuiranog rada i saradnje mladih, njihovih udruženja i Grada Novog Sada na unapređenju položaja mladih.

Zgrada je površine oko 950 m² i nalazi se u Kreativnom distriktu grada, Kineskoj četvrti na adresi Bulevar Despota Stefana 5.

Prostor Omladinskog centra OPENS dostupan je za besplatno korišćenje svim fizičkim i pravnim licima koja žele da sprovedu aktivnost namenjenu mladima. Za zakazivanje termina i proveru dostupnosti prostora obratite se na mejl info@opens.rs.

Naše prostorije

OVDE STE
# Zaštićeni

Kao udurženje koje je posvećeno osnaživanju i zaštiti dece i mladih, i osoba koje rade sa njima OPENS decu i mlade posmatra kao najranjivije članove našeg društva, samim tim, obavezuje se da deca i mladi, znaju da imaju pravo da budu bezbedni i da se osećaju bezbedno u svakom trenutku.

SVAKO OD NAS IMA PRAVO DA BUDE:

ZAŠTIĆEN/A
POŠTOVAN/A
NEDISKRIMINISAN/A

OVO SU DANI KADA NE TREBA
DA ĆUTIMO O:

SEKSUALNOM NASILJU I UZNEMIRAVANJU
EMOCIONALNOM ZLOSTAVLJANJU
ZANEMARIVANJU
SILEDŽIJSTVU

VERUJEMO TI

Bilo da si korisnik/ca naših programa, programa koje organizuju naši partneri, volonter/ka, zaposlen/a ili si samo u poseti Omladinskom centru, ovde si 

POVERLJIVOST JE ZAGARANTOVANA, A PODRŠKA JE BESPLATNA! VERUJEMO TI

UZ TEBE SMO

PRIJAVI nam svaki slučaj u kom su tebi ili nekom koga poznaješ bila ugrožena prava ili se desilo nešto drugo što te je uznemirilo.

069 2019 334
(DOBRILA MARKOVIĆ)
DOBRILA@OPENS.RS