OMLADINSKI CENTAR

Omladinski centar OPENS predstavlja rezultat zajedničkog 20 – godišnjeg kontinuiranog rada i saradnje mladih, njihovih udruženja i Grada Novog Sada na unapređenju položaja mladih.

 Zgrada je površine oko 950 m² i nalazi se u Kreativnom distriktu grada, Kineskoj četvrti na adresi Bulevar Despota Stefana 5

 

Prostor Omladinskog centra OPENS dostupan je za besplatno korišćenje svim fizičkim i pravnim licima koja žele da sprovedu aktivnost namenjenu mladima. Za zakazivanje termina i proveru dostupnosti prostora obratite se na mejl info@opens.rs

KONFERENCIJSKA SALA 

Omladinski centar OPENS poseduje veliku konferencijsku salu koja može da služi za organizaciju različitih vrsta događaja: radionica, promocija, panel diskusija, performansa i slično. Ova sala opremljena je modernom tehnologijom, a dostupna je i mogućnost podele prostora na nekoliko delova. 

COWORKING PROSTOR 

Coworking prostor OC OPENS dostupan je svima, bez zakazivanja, svakog dana u periodu od 8.00č do 16.00č. U coworking možeš da doneseš svoj laptop, a ukoliko isti ne poseduješ ili si ga zaboravio/la, obezbeđeno ti je besplatno korišćenje računara Schneider Electrics-a, uz upotrebu Wi-Fi mreže “Omladinski centar.”

OMLADINSKI KLUB


Omladinski klub OPENS jeste prostor u kom se održavaju neformalne aktivnosti namenjene mladima različitog uzrasta.

Korišćenje Omladinskog kluba OPENS se ne zakazuje, a u njemu možeš da boraviš svakog dana od 8.00č do 22.00č.

Dostupni su ti: Playstation 5, mini biblioteka, računari Schneider Electrics-a, Netflix, različite društvene igre i osveženje.

Nije neophodno da budete članovi Omladinskog kluba da biste prisustvovali aktivnostima koje se u okviru kluba održavaju, već samo da ih redovno pratiti na Facebook i Instagram stranicama:

https://www.facebook.com/omladinskiklubopens
https://www.instagram.com/omladinskiklubopens/