Loading Events

« All Events

Održivi putevi

June 4 @ 19:00 21:30

Ovaj projekat predlaže niz interaktivnih radionica, kao i mogućnosti umrežavanja nakon radionica koje bi dovele do dugotrajnog efekta i angažovanja učesnika. Radionice bi bile prilagođene srednjoškolcima, ali ne bi bile neprikladne i zatvorene za druge starosne grupe koje još nisu imale priliku da učestvuju u sličnim događajima i upoznaju se sa temom.

Radionice bi vodila bivša polaznica UWC “Building a Sustainable Future” uz pomoćne facilitatore koji su svi srednjoškolskog i fakultetskog uzrasta što znači da bi radionice bile realizovane kao forma vršnjačke edukacije.

Isplanirano je 5 radionica koje bi se bavile temama: uvod u održivi razvoj, klimatske promene, prehrambeni održivi razvoj, održivi razvoj u modnoj industriji, aktivizam (u oblasti održivog razvoja). Svaka radionica, iako fokusirana na zasebnu temu, biće povezana sa prethodnom u nekom smislu.

Preporučeni način učešća bio bi od početka do kraja, hronološkim praćenjem tema kroz radionice, ali učešće ne bi bilo ograničeno samo na učesnike koji su prisustvovali svim prethodnim radionicama.

Nikakvo prethodno znanje o ovoj temi neće biti potrebno niti se očekivati od učesnika.

Link za prijavu.

Zona omladine za napredak i akciju

OPENS / Konferencijska sala

Bulevar despota Stefana 5
Novi Sad, Serbia
+ Google Map
View Venue Website