Dođi na konferenciju o omladinskom turizmu – OPENS Youth Fair

Majstorica digitalnog marketinga, profesor istorije, vlasnik omladinskog hostela, osnivač sajta koji promoviše eko turizam i, hm, jedan sjajan Brazilac… imaju zapravo više zajedničkih stvari. Za početak svi su mladi i svi znaju puno o online marketingu i omladinskom turizmu, iako su im možda putevi kojima su došli do tog iskustva potpuno različiti. OPENS je stoga rešio da ih sve poveže Konferencijom o omladinskom turizmu koja se u okviru OPENS youth fair-a održava 11. Jula u u dvorcu Eđšeg u Novom Sadu.

„Na ovoj konferenciji ćemo razgovarati o digitalnom marketingu i trendovima u omladinskom turizmu, primerima dobre prakse, kao i o idejama mladih kako da svoj grad približe mladima iz regiona i Evrope. Uočili smo da prosto postoji jaz između ponude i potražnje na tržištu. Mladima se nudi jedno, a oni danas traže sasvim druge stvari. Novi Sad sledeće godine je centar mlade Evrope, preko pola miliona mladih ljudi iz čitave Evrope proći će samo kroz projekte i aktivnosti koje OPENS sprovodi sa svojim partnerima, i prosto smatramo da je važno da mi budemo koji ćemo otvoriti taj dijalog, a Sajam omladinskog turizma je odlična prilika za to,“ objašnjava koordinatorka za međunarodnu sardanju u OPENSu Valetina Antić.

Tako konferencija postaje prilika za dijalog, podjenako važan mladima, ali i hotelima, hostelima, ugostiteljima i institucijama koje se bave razvojem turizma. Ideja je da se podsetimo na značaj omladinskog turizma koji uzima sve više maha u Srbiji.

Takođe, na konferenciji će stručni žiri izglasati najbolji turistički Priručnik (guide) o Novom Sadu za mlade koji su mladi novosađani kreirali u okviru takmičenja ’’OPENS Challenge’’.

 

http://opens2019.rs/opens-youth-fair-opens-otvara-vrata/

Povezani članci:

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ЈЕДИНИЦЕ ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ, ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ И ГРАДОВЕ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВЕ ЗА ПОДРШКУ У ПРОЦЕСУ УСПОСТАВЉАЊА ОМЛАДИНСКИХ ПРОСТОРА

Програм  „Трансформација омладинске политике” Омладинског савеза удружења ОПЕНС фокусира се на заговарање за и успостављање омладинских простора у Србији. Пошавши од чињенице да су улагања у просторе и програме за младе

Opširnije »