DONACIJA SERVISNO-PRODAJNOG CENTRA STOJANOVA OPENS TIMU

Kroz čitav OPENS rad imali smo priliku da sarađujemo sa autoservisom Stojanov sa kojim je nakon dve godine potpisan ugovor prenosa prava svojine bez naknade vozila modela FIAT 500L, godine proizvodnje 2014, crne boje.

Ovim putem zahvalili bismo se  autoservisu Stojanov koji je prepoznao važnost donacije koja je pomogla OPENSu da nesmetano nastavi sa svojim radom u narednom periodu.

Prisetimo se da su njihova vozila postala sastavan deo naše organizacije i da su nas pratila na mnogobrojnim putovanjima, konferencijama i događajima. OPENS je tim mladih ljudi koji kreira sadržaje kako u Novom Sadu, tako i u čitavoj zemlji i regionu, te je važno da njihova vozila budu bezbedna i osigurana na duže staze, što je saradnja sa autoservisom Stojanov opravdano dokazala kroz prethodni period.

Nadamo se da će OPENS automobil  i ove godine nastaviti da putuje i širi energiju mladih kako u Gradu Novom Sadu, tako i ostatku naše zemlje.

Vreme je za nove kilometre i uspomene!

Povezani članci:

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ЈЕДИНИЦЕ ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ, ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ И ГРАДОВЕ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВЕ ЗА ПОДРШКУ У ПРОЦЕСУ УСПОСТАВЉАЊА ОМЛАДИНСКИХ ПРОСТОРА

Програм  „Трансформација омладинске политике” Омладинског савеза удружења ОПЕНС фокусира се на заговарање за и успостављање омладинских простора у Србији. Пошавши од чињенице да су улагања у просторе и програме за младе

Opširnije »