F4 KUPA EVROPE U NOVOM SADU

U periodu od 6. do 9. maja 2021. godine, stonoteniski klub Novi Sad domaćin je završnog turnira Top 12 Kupa Evrope koji će se održati u maloj dvorani SPENS-a. Evropska stonoteniska Unija pružila je mogućnost i poverenje  novosadskom klubu koji je u aplikaciji za domaćinstvo “pobedio” velike gradove poput Budimpešte, Linca i Pariza. Ujedno ovim turnir se obeležava 40 godina od izgradnje SPENS-a i organizacije Svetskog prvenstva u stonom tenisu.

Na turniru učestvuje 12 ekipa koje će biti raspoređene u četiri grupe odakle najbolje dve idu u razigravanje. Žreb se održao  4. maja 2021. godine, gde po rasporedu stonoteniski klub Novi Sad igra u četvrtak, sa početkom  u 15 časova, kao i u petak od 19 sati. Utakmice će biti medijski ispraćene, odnosno prikazivaće se uživo prenosom sa Radio-televiziji Vojvodine,  kao i putem Internet TV sajta stonoteniskog kluba Novi Sad. Na veb stranici takođe postoji posebna stranica sa svim informacijama oko takmičarskih klubova i samog takmičenja.

ZVANIČNA STRANICA KUPA EVROPE

F4 kup Evrope u Novom Sadu uz ostale sponzore, podržao je i Omladinski savez udruženja „Novi Sad omladinska prestonica Evrope – OPENS“ .

Povezani članci:

Devojke u svetu tehnologija

OPENS i UNICEF Srbija sa ponosom predstavljaju program Devojke u svetu tehnologija kroz koji želimo da podstaknemo i osnažimo učešće mladih devojaka u ICT obrazovnim aktivnostima. Ovim povodom te pozivamo

Opširnije »