FundCon fandrejzing masterklas

Fandrejzing je mnogo više od prikupljanja sredstava – on osigurava i podršku javnosti samoj misiji vaše organizacije, utiče na njenu finansijsku održivost, pritom omogućavajući njen rast i razvoj. Ali kako doći do donatora i komunicirati ih?

Fandrejzing masterklas sa Mladenkom Majerić

Važno je razumeti da je fandrejzing razmena vrednosti između donatora i organizacije. Upravo su vrednosti ono što nudite vašim korisnicima i široj zajednici, a fandrejzing kampanje predstavljaju savršen alat za lociranje novih donatora i održavanja odnosa sa već postojećim.

Sve ovo zvuči dobro u teoriji, ali kako izgleda u praksi?

U okviru nacionalnog fandrejzing kongresa OPENS FundCon: Za šaku dinara imate priliku da se prijavite na masterklas program Strateški pristup fandrejzingu – alat za stvaranje uticaja organizacije.

U okviru masterklasa obrađuju se sledeće teme:

1.      Fandrejzing kao strateška funkcija neprofitne organizacije

2.      Povezanost fandrejzinga i filantropije

3.      Etički kodeks fandrejzinga i povelja o pravima donatora

4.      Spremnost organizacije za fandrejzing

5.      Šest stubova fandrejzinga

6.      Tri glavna područja uspešnih fandrejzing organizacija

7.      Fandrejzing tehnike

Masterklas program vodi Mladenka Majerić, socijalna preduzetnica koja se bavi fandrejzingom i menadžmentom neprofitnih organizacija.

Šta učesnici mogu da očekuju?

Učešće na FundCon kongresu

Prijavljivanjem na masterklas obavezujete se za učešće na OPENS FundCon – Za šaku dinara kongresu koji se održava 29. septembra u Omladinskom centru OPENS u Novom Sadu. Svim učesnicima koji žive van teritorije Novog Sada biće obezbeđeni putni troškovi.

Online fandrejzing edukacija

Nakon upoznavanja na samom kongresu, sa mentorkom ćete raditi online putem platforme Novi Sad – grad učenja. Online edukacija na gorepomenutih 7 tema odvijaće se u trajanju od 2 dana po 4 časa, imate priliku da dobijete:

  • praktične vežbe
  • mentorsku podršku za kreiranje fandrejzing plana organizacije – tri individualna mentorska sastanka u trajanju od 60 minuta
  • digitalni sertifikat kao dokaz uspešno završenog masterklasa

Prijave za masterklas su otvorene!

Prijave za masterklas program su otvorene do 26. septembra 2023. godine u 23:59h na linku: https://bit.ly/3EUweXz.

Svi prijavljeni biće obavešteni o rezultatima selekcije najkasnije 27. septembra 2023. godine.

Za više informacija možete kontaktirati koordinatorku projekta Aleksandru Ilijin na 069 2019 070 ili putem mejla aleksandra@opens.rs

“OPENS FundCon” kongres je aktivnost projekta “Transformacija omladinskih prostora” koji sprovodi Omladinski savez udruženja “OPENS”, a finansira Ministarstvo turizma i omladine Republike Srbije.

Povezani članci:

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ЈЕДИНИЦЕ ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ, ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ И ГРАДОВЕ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВЕ ЗА ПОДРШКУ У ПРОЦЕСУ УСПОСТАВЉАЊА ОМЛАДИНСКИХ ПРОСТОРА

Програм  „Трансформација омладинске политике” Омладинског савеза удружења ОПЕНС фокусира се на заговарање за и успостављање омладинских простора у Србији. Пошавши од чињенице да су улагања у просторе и програме за младе

Opširnije »