Informacije o privremenom zatvaranju centra

Mnogo vas je provelo ovu godinu sa nama u OC OPENS – organizovali ste i bili deo kvalitetnih programa za mlade, spremali ste i položili gomilu ispita u našem društvu, kafenisali sa kolegama i prijateljima u bašti i najvažnije, provodili ste svoje slobodno vreme u našem sigurnom prostoru.

Sa druge strane, primetili ste poteškoće sa kojima se susrećemo, poput vlage na plafonima i zidovima prouzrokovane prokišnjavanjem, nedostatka mesta u kovorking prostoru u odnosu na potražnju, a ono što nam tek predstoji jeste buka izazvana radovima na tehničkoj sanaciji krova.

Sve su ovo faktori koji će u mnogome uticati na kvalitet usluga koji ne želimo da izgubimo, niti zanemarimo. 

Svesni smo koliko je važno da naš OC OPENS ostane što sigurnije, efikasnije i kvalitetnije mesto za sve nas, zbog čega smo morali doneti odluku da vrata centra privremeno zatvorimo od 27. novembra 2023. do 15. januara 2024. godine.

U periodu koji nam predstoji ćemo uložiti sve napore da osmislimo što kvalitetniji program za narednu godinu; obezbedimo optimalne uslove za rad i provođenje slobodnog vremena; usavršimo naše prostorne kapacitete; i nastavimo sa pružanjem logističke podrške.

Pored toga, trudićemo se da enterijeru OC OPENS dodamo još veći sjaj, ponudimo značajnije prostorne kapacitete i rešimo sve izazove sa kojima smo do sada imali prilike da se susretnemo. 

Uz pomoć naših partnerskih organizacija i kompanija i dugoročnih saradnika, sve aktivnosti koje su zakazane za održavanje u našem prostoru u decembru 2023. godine biće realizovane u Kancelariji za saradnju sa civilnim društvom Grada Novog Sada, Francuskom Institutu i Omladinskom klubu Kancelarije za mlade Grada Novog Sada, zbog čije ukazane podrške smo neizmerno zahvalni.

Takođe, tokom ovog perioda ostajemo na raspolaganju za logističku podršku u kontekstu izdavanja audio opreme kao i psihološku podršku kroz sistem Sazvežđa podrške.

Družimo se i dalje, ali do polovine januara na nekom drugom mestu. ❤️

P.S. Bez brige – brinućemo o Sredi i njenoj drugarici kao i do sad!

Povezani članci:

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ЈЕДИНИЦЕ ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ, ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ И ГРАДОВЕ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВЕ ЗА ПОДРШКУ У ПРОЦЕСУ УСПОСТАВЉАЊА ОМЛАДИНСКИХ ПРОСТОРА

Програм  „Трансформација омладинске политике” Омладинског савеза удружења ОПЕНС фокусира се на заговарање за и успостављање омладинских простора у Србији. Пошавши од чињенице да су улагања у просторе и програме за младе

Opširnije »