JAVNI POZIV ZA UČEŠĆE U JAVNOJ RASPRAVI O NACRTU LOKALNOG AKCIONOG PLANA POLITIKE ZA MLADE GRADA NOVOG SADA

U periodu od 3. do 22. maja 2023. godine Gradska uprava za sport i omladinu Grada Novog Sada – Kancelarija za mlade u saradnji sa Komisijom za izradu Lokalnog akcionog plana politike za mlade Grada Novog Sada za period od 2023. do 2025. godine sprovode javnu raspravu radi prikupljanja predloga, sugestija i mišljenja od predstavnika građana i građanki, udruženja, stručne javnosti i ostalih zainteresovanih strana o Nacrtu lokalnog akcionog plana politike za mlade Grada Novog Sada za period od 2023. do 2025. godine. Javna rasprava će se održati u četvrtak, 18. maja 2023. godine, u Plavoj sali Skupštine Grada Novog Sada, Žarka Zrenjanina 2, od 12.00 do 15.00 časova.

Nacrt je objavljen na internet prezentaciji Grada Novog Sada www.novisad.rs i Gradske uprave za sport i omladinu – Kancelarije za mlade dana 3. maja 2023. godine. Predlozi, sugestije i mišljenja dostavljaju se na mejl adresu: kzm@uprava.novisad.rs ili u pisanoj formi na adresu: Gradska uprava za sport i omladinu – Kancelarija za mlade, Novi Sad, Žarka Zrenjanina 2, sa naznakom: Predlozi i sugestije na Nacrt lokalnog akcionog plana politike za mlade Grada Novog Sada za period od 2023. do 2025. godine.

 

Povezani članci:

Devojke u svetu tehnologija

OPENS i UNICEF Srbija sa ponosom predstavljaju program Devojke u svetu tehnologija kroz koji želimo da podstaknemo i osnažimo učešće mladih devojaka u ICT obrazovnim aktivnostima. Ovim povodom te pozivamo

Opširnije »