OPENS I BIG TE POZIVAJU NA LETNJI BIOSKOP NA OTVORENOM

Kada smo pitali mlade kakva dešavanja bi želeli u svome gradu, odgovor je bio besplatni sadržaji koji su dostupni svima. Nakon duge pauze, sa novom snagom donosimo vam sadržaje na kojima smo vredno radili u prethodnom periodu. Dok čekamo da se bioskopske sale otvore, ovoga puta OPENS, kao savez udruženja u saradnji sa BIG tržnim centrom organizuje bioskop na otvorenom. 

 

Projekcije filmova su predviđene za periodu od 25.06. do 30.06.2020. godine sa početkom u 21.00  čas. Veliko platno biće postavljeno na parkingu BIG-a u Novom Sadu, a ulaz će biti potpuno besplatan.

 

Uz kokice ćete imati  priliku da uživate u projekcijama odabranih filmova:

Od 25. do 30. juna, svako veče od 21.00 čas:

Četvrtak, 25.6. –  Film  “Taksi bluz”

Petak, 26.6. – Film “Parazit”

Subota, 27. 6  – Film  “1917”

Nedelja, 28.6. – Film  “Sluga”

Ponedeljak, 29.6 – Film  “The Gentlemen”

Utorak, 30.6 –  Film  “Realna prica”

 

Da bismo i dalje odisali pozitivnim primerom, pripremili smo vam sve što vam je potrebno kako biste imali potpuni ugođaj i uživali u našim projekcijama.  Dođite da zajedno uz kvalitetne filmove, napravimo uvertiru za još jedno nezaboravno leto.


Vidimo se  pod zvezdama.

Povezani članci:

FUNDCON: ZA ŠAKU DINARA

“Koordinator projekta se prijavljuje na konkurs poznat po rigoroznim uslovima i malim budžetima. Umesto da se plaši za svoj program, koordinator bira da konkurs okrene u svoju korist…“ Šesti nacionalni

Opširnije »