OTVOREN KONKURS ZA ŠKOLU GRAFITA

U okviru programa OPENS organizuje školu grafita za deset odabranih mladih koji će u šest susreta sa profesorom Aleksandrom Bunčićem prolaziti kroz praktičnu obuku iscrtavanja grafita. Zašto grafiti? Zato što su važan aspekt društveno odgovorne umetnosti. Prvi deo škole planiran je od 26. do 28. maja u terminima od 18.00 do 20.00 časova u Omladinskom centru OPENS, dok će naredni susreti biti dogovoreni zajedno sa formiranom grupom. Grupa mladih koji prođu školu grafita imaće priliku da budu deo kreativne OPENS zone tokom četiri dana na EXIT festivalu. U duhu mentalnog zdravlja mladih, učesnici škole grafita će raditi radove inspirisane značajem ove teme. Na ovaj način biće povezani sa grupom onih koji su deo programa “Pripazi na ton, pripazi na klik” i zajedno sa njima će pokazati koliko je teme mentalnog zdravlja bitna danas.

Program je namenjen mladima koji imaju od 15 do 30 godina, a konkurs je otvoren do 24. maja do 15.00 časova. Formular za prijavu se nalazi na ovom LINKU.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, možete pisati na antonija@opens.rs

Povezani članci:

FUNDCON: ZA ŠAKU DINARA

“Koordinator projekta se prijavljuje na konkurs poznat po rigoroznim uslovima i malim budžetima. Umesto da se plaši za svoj program, koordinator bira da konkurs okrene u svoju korist…“ Šesti nacionalni

Opširnije »