POZIVAMO TE NA FREJM – LETNJI BIOSKOP U KAMPUSU

Leto je stiglo, toplo vreme ublažavamo odlaskom na Štrand i hladnim napicima, ali nam zbog čitave situacije izazvane pandemijom nedostaje kulturnog i umetničkog programa. Ne moraš da brineš jer ti od 10. jula donosimo nezaboravno leto u Kampusu.

OPENS će u saradnji sa Udruženjem Cinema City upotrebiti sve kvalitete i zajedničke kapacitete te organizovati FREJM. Podršku projektu pružiće Zoom Media, HNS Creative, ali i Univerzitet Novog Sada na čijoj lokaciji će se održati letnji bioskop.

FREJM obuhvata preko 30 dana letnjeg bioskopa, kulturnog i umetničkog sadržaja, koji ćeš imati priliku da posetiš kroz jul i avgust mesec.

KAKO SMO ZAMISLILI PROGRAM?

Kao i do sada, pitali smo mlade  Novog  Sada kako zamišljaju leto 2020. godine u gradu? Odgovor je bio zanimljiv sadržaj na bezbedan način. Ideja i jeste da se organizuje FREJM kao letnji bioskop, odnosno program koji će biti na otvorenom, dostupan i zanimljiv svima.

FREJM obuhvata: filmske projekcije, koncerte, umetničke prezentacije, edukativne panele na teme filma i muzike. Program smo zamislili u tri segmenta, kroz filmove, koncerte i prezentacije umetničkih programa sa fokusom na video art i skulpturu. Kako bismo ti  navedene segmente programa dočarali i prikazali na interesantan način pažljivo smo selektovani bioskopske hitovi,  gde smo takođe birali filmove aktuelne svetske i domaće produkcije sa posebnom pažnjom na restauirana izdanja.

Kroz FREJM program želimo da upotpunimo leto svima vama koji ćete isto provesti u Novom Sadu, da ne zaboravite na vaše do sada kulturne i filmske navike, da uživate u društvu vaših najbližih, te da jednako odgovorno i bezbedno kao i do sada bojimo i inspirišemo naš grad na zanimljiv  način.

Uskoro više informacija o programu.

Repertoar filmova:

Petak, 10. jul, 21h – Film “Otac”

Petak, 10. jul, 23h – Film “Joker”

Subota, 11. jul, 21h – Film “Bohemian Rhapsody”

Subota, 11. jul, 23,15h – Film “Invisible man”

Nedelja, 12. jul, 21h – Film “Sonic the Hedgehog”

Nedelja, 12. jul, 23h – Film “Honeyland”

Ponedeljak, 13. jul 21h – Film “Bumblebee”

Ponedeljak, 13. jul 23h – Film “Birds of pray”

Utorak, 14. jul 21h – Film “Ajvar

Utorak, 14. jul 23h – Film “Cold War”

Sreda, 15. jul 21h – Film “A Quiet Place”

Sreda, 15. jul 23h – “First man”

Pratite naredne objave, uskoro vam donosimo  više informacija o prodaji ulaznica, kao i ostatku filmova koje smo pripremili za naredni period bioskopa na otvorenom.

Povezani članci:

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ЈЕДИНИЦЕ ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ, ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ И ГРАДОВЕ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВЕ ЗА ПОДРШКУ У ПРОЦЕСУ УСПОСТАВЉАЊА ОМЛАДИНСКИХ ПРОСТОРА

Програм  „Трансформација омладинске политике” Омладинског савеза удружења ОПЕНС фокусира се на заговарање за и успостављање омладинских простора у Србији. Пошавши од чињенице да су улагања у просторе и програме за младе

Opširnije »