UČESTVUJ U IZRADI NAJVAŽNIJEG DOKUMENTA ZA MLADE

Želiš li da potrebe tebe, kao mlade osobe, i potrebe drugih oko tebe budu zaista zadovoljene? Pridruži se kreiranju lokalnog akcionog plana za mlade za period od 2023. do 2025. godine!

ŠTA JE LOKALNI AKCIONI PLAN (LAP)?

LAP je zvanični dokument koji omogućuje ostvarivanje specifičnih potreba zajednice, u ovom slučaju mladih, na osnovu kog se omladinska politika razvija.
Prilikom sprovođenja LAP-a, Grad Novi Sad ulazi u misiju održivog i dugoročnog zadovoljava potrebe mladih, zato je od izuzetne važnosti da predstavnici pudruženja mladih, udruženja za mlade i njihovih saveza, učeničkih i studentskih parlamenata, ustanova, naučnoistraživačkih instituta i mladih sa teritorije Grada Novog Sada učestvuju u izradi ovog dokumenta.

Prijave na Javni poziv podnose se Kancelariji za mlade na posebnom obrascu, na Pisarnici Gradske uprave Grada Novog Sada, Trg slobode 1, ili se šalju poštom. Rok za dostavljanje prijave na Javni poziv je 20. septembra 2022. godine.

Potrebnu dokumentaciju možeš pronaći u nastavku teksta ili na zvaničnom sajtu Grada Novog Sada – https://bit.ly/3eUDJ6X

Nadamo se da ćete naći vremena za učešće u ovom procesu jer verujemo da vaše iskustvo i ekspertiza može da bude od velikog značaja da dokument koji će kreirati omladinsku politiku od 2023. do 2025. godine bude kvalitetan i da odgovara na potrebe mladih u Novom Sadu.

Povezani članci:

OPENS State of EXIT

Fondacija EXIT i OPENS pozivaju organizacije civilnog društva iz Srbije i celog regiona da i ove godine budu deo OPENS State of EXIT zone, koja je posvećena svim temama značajnim

Opširnije »

OTVOREN KONKURS ZA ŠKOLU GRAFITA

U okviru programa OPENS organizuje školu grafita za deset odabranih mladih koji će u šest susreta sa profesorom Aleksandrom Bunčićem prolaziti kroz praktičnu obuku iscrtavanja grafita. Zašto grafiti? Zato što su

Opširnije »