ODGOVORI NA PITANJA KOJA SE TIČU TVOJIH POTREBA

Trenutno je u toku ”Istraživanje položaja i potreba mladih za potrebe izrade Lokalnog akcionog plana politike za mlade u Gradu Novom Sadu za period od 2023. do 2025. godine”.

Komisija za izradu ovog dokumenta, u saradnji sa „Evropskim omladinskim centrom Vojvodine“ koji realizuje projekat Izrada, donošenje i promocija Lokalnog akcionog plana politike za mlade Grada Novog Sada za period od 2023. do 2025. godine kreirala anketu sa ciljem da se istraže položaj i potrebe mladih u svrhu kreiranja novog strateškog dokumenta za mlade.

Osnovni cilj istraživanja jeste ispitivanje stavova i ponašanja mladih (osobe starosti od 15 do 30 godina), na teritoriji Grada Novog Sada, a pitanja koja im se postavljaju odnose se na različite aspekte njihovog života u Novom Sadu, a koji su od posebnog značaja za mlade. Učešće u ovom istraživanju je dobrovoljno i anonimno.

Popunjavanjem Ankete učesnici istraživanja daju značajan doprinos kreiranju Lokalnog akcionog plana politike za mlade Grada Novog Sada za period od 2023. do 2025. godine i omogućavaju da se procene realne potrebe mladih u Novom Sadu.

Za popunjavanje ti je potrebno oko 20 minuta vremena, a anketu možeš pronaći na linku: https://bit.ly/UPITNIK_MLADI

Povezani članci:

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ЈЕДИНИЦЕ ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ, ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ И ГРАДОВЕ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВЕ ЗА ПОДРШКУ У ПРОЦЕСУ УСПОСТАВЉАЊА ОМЛАДИНСКИХ ПРОСТОРА

Програм  „Трансформација омладинске политике” Омладинског савеза удружења ОПЕНС фокусира се на заговарање за и успостављање омладинских простора у Србији. Пошавши од чињенице да су улагања у просторе и програме за младе

Opširnije »