VELIKI ODMOR U CENTRU: USAVRŠI SE ZA DŽ!

🗓️ petak, 28. april / 🕓 16č /📍 OC OPENS

TVOJA BIOGRAFIJA = TVOJA PREDNOST

Znamo da te nervira kada u ponudi za posao vidiš da ti traže da si mlad/a, a da pritom imaš i 5 godina iskustva. A isto tako znamo i da svako stručno usavršavanje košta i da nije dostupno baš svima. Ali nemaš frke, postoji i za to rešenje.

Najvažnija stvar koju moraš zapamtiti u vezi prvog razgovora za posao jeste da je to razgovor – dijalog između tebe i poslodavca o tome šta oni tebi kao zaposlenom/oj mogu pružiti, kao i to koja su znanja i veštine koje ti nudiš. Za to je dobro vežbati i pripremiti se na vreme, a Veliki odmor u centru je prava prilika da počneš!

Veliki odmor u centru te spaja sa organizacijama i firmama koje mogu da ti ponude:

  • prilike za volontiranje i usavršavanje
  • besplatne obuke
  • karijerno savetovanje
  • primenljivo iskustvo za budući CV
  • nove i važne kontakte

Imaćeš priliku da se upoznaš sa najrazličitijim mogućnostima – od razvoja mekih veština, preko volontiranja u inostranstvu, sve do bavljenja ekologijom – na jednom mestu, ispred Omladinskog centra OPENS. Sve što treba da uradiš jeste da u petak, 28. aprila od 16č dođeš na adresu Bul. despota Stefana 5 i pronađeš savršen match za svoju budućnost.

Zato iskoristi priliku i usavrši se za DŽ!

Imaćeš priliku da upoznaš:

Događaj “Veliki odmor u centru” održava se u okviru projekta “Mladi u centru održivog razvoja” koji sprovodi OPENS uz podršku Gradske uprave za sport i kulturu Grada Novog Sada – Kancelarije za mlade.

Povezani članci:

OPENS State of EXIT

Fondacija EXIT i OPENS pozivaju organizacije civilnog društva iz Srbije i celog regiona da i ove godine budu deo OPENS State of EXIT zone, koja je posvećena svim temama značajnim

Opširnije »

OTVOREN KONKURS ZA ŠKOLU GRAFITA

U okviru programa OPENS organizuje školu grafita za deset odabranih mladih koji će u šest susreta sa profesorom Aleksandrom Bunčićem prolaziti kroz praktičnu obuku iscrtavanja grafita. Zašto grafiti? Zato što su

Opširnije »