ZAVRŠEN BIOSKOP NA OTVORENOM

U periodu od 25. do 30. juna, imali smo priliku da uživamo u filmskim projekcijama  pod otvorenim nebom. Organizatori bioskopa na otvorenom bili su OPENS i tržni centar BIG gde su gledaoci Grada Novog Sada uživali u zanimljivom filmskom repertoaru, gde je veliko platno bilo postavljeno na parkingu BIG-a (Sentandrejski put 11). Da su građani sa oduševljenjem  dočekali dešavanja u gradu, govori i potvrda da je projekciji filmova svako veče prisustvovalo oko 500 gledalaca, što bi značilo da je okvirno bioskop na otvorenom ispratilo oko 3000 gledalaca. Prilikom realizacije događaja, pažljivo smo sproveli sve mere bezbednosti i dezinfekcije za sve prisutne.

Prisetimo se filmova:

Četvrtak, 25.6. –  Film  “Taksi bluz”

Petak, 26.6. – Film “Parazit”

Subota, 27. 6  – Film  “1917”

Nedelja, 28.6. – Film  “Sluga”

Ponedeljak, 29.6 – Film  “The Gentlemen”

Utorak, 30.6 –  Film  “Realna prica”

 

Svedoci smo toga kako nas je za vreme pandemije u većini vremena spašavala kultura. Kako bismo i dalje stvarali kreativne i zanimljive sadržaje, u deficitu kulturnih sadržaja, u saradnji sa BIG-om odlučili smo da sadržaji budu potpuno besplatni i dostupni svima. Filmske projekcije podržali su i lokalni mediji, kao i javni servis Radio – televizije Vojvodine. Ovom manifestacijom napravili smo uvertiru za još jedno nezaboravno leto. Kako biste i dalje bili u toku sa našim dešavanjima, pratite nas na veb stranici i  društvenim mrežama OPENS-a.

Povezani članci:

Devojke u svetu tehnologija

OPENS i UNICEF Srbija sa ponosom predstavljaju program Devojke u svetu tehnologija kroz koji želimo da podstaknemo i osnažimo učešće mladih devojaka u ICT obrazovnim aktivnostima. Ovim povodom te pozivamo

Opširnije »