Megdan odabranih

Leeet’s get ready to rumbleeeeee jer Megdan je uskoro ponovo u Novom Sadu! A, ako ne znate o čemu je reč, puno ste propustili jer je reč o najvećem sportskom događaju u našoj državi!

Jedino što je specifično, jeste što je Megdan, ove godine u Omladinskoj prestonici Evrope.

Reč je o manifestaciji koja je nastala 2017. godine pod pokroviteljstvom grada Novog Sada sa namerom da pored EXIT-a, Tamburica Festa, Sterijinog Pozorja… obogati događaje koji naš grad čine i uvek su činile prestonicom mladih i kulture.

Ove godine, Megdan nije samo Megdan, već je “Megdan Odabranih” – najviše odabranih boraca, sportista i srpskih nada u sportu nastupiće 15. marta u velikoj sali SPENS-a. Megdan je događaj koji, uz sport, čini i spektakl svetla, programa i muzike. To je još jedan sportski i kulturni događaj koji okuplja najviše mladih u Novom Sadu. Manifestacija okuplja borce iz Brazila, Švajcarske, Amerike, Hrvatske, Kirgistana, Bosne i Hercegovine, Perua, Azerbejdžana, Mađarske, Grčke, Slovačke, Crne Gore, Slovenije, Poljske, Rusije, Afrike…. uz, naravno domaće borce. Ujedno, prisutne su sudije, ali i MMA stručnjaci iz celog sveta.

Novi Sad je dokazao da je uz Megdan otvoren za sve strance, rase i religije, pa je ideja organizatora da zapamtimo 15. mart kao dan sporta, tolerancije, fer pleja, zdrave i pozitivne energije, jednakosti i pravde.

Nakon novosadskog 15. marta, Megdan će se održati još tri puta ove godine, u Beogradu i još dva grada u Srbiji.

Vreme je za okršaj divova!

Povezani članci:

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ЈЕДИНИЦЕ ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ, ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ И ГРАДОВЕ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВЕ ЗА ПОДРШКУ У ПРОЦЕСУ УСПОСТАВЉАЊА ОМЛАДИНСКИХ ПРОСТОРА

Програм  „Трансформација омладинске политике” Омладинског савеза удружења ОПЕНС фокусира се на заговарање за и успостављање омладинских простора у Србији. Пошавши од чињенице да су улагања у просторе и програме за младе

Opširnije »