DOBRODOŠLI U PLEME!

Zbuk bubnjeva, tabananja i plesa koji odzvanja sada te zove jer se okuplja EXIT pleme. EXIT Tribe 2019, novi je festivalski poduhvat u kojem će svi ljubitelji muzike, uticajni pojedinci iz celog sveta, umetnici, sportisti, javne ličnosti, brojni pokreti i organizacije biti pozvani na ujedinjenje sa jasnim ciljem – zaštiti planetu i celokupan život na njoj!

Zvuči kao izazov kom ste dorasli?

Da biste se priključili plemenu, treba prvo proći kroz veliki tunel, nastaviti preko puta reggae stage-a, pa nekoliko koraka ka vrhu, u srcu Tvrđave i na najvišoj tački sa koje se pruža najbolji pogled. Dobro došli na OPENS State of Exit Zonu.

I ove godine, to je mesto koje otvara diskusije, koje ima prostor za zabavu, kreativnu četvrt, ali i najudobniji kutak Tvrđave za odmor.

Gotovo 40 organizacija civilnog sektora iz celog regiona četiri dana  će na na najkreativniji, najzabavniji, najprikladniji mogući način zajedno sa posetiocima pokazati, probati, reći šta znači biti deo plemena. Ostatak prostora je podeljen u OPENS zone koje čuvaju mali bioskop, OPENS-ov VR svet i photo booth, beauty i glitter tribe, najudobniju chill zonu na čuvenim novosadskim ligenštulovima, kreativnu četvrt, selfie tribe, crtanje grafita, časove plesa, najbolje DJ-e OPENS škole za DJing i pobednike OPENS Play@EXIT konkursa, teleskop za romantične i zvezde i šest metara dugačka Pixelata, sve u jednom dahu.

Nije slučajno da se “mali OPENS-ov sajam nevladinih organizacija” nalazi baš u samom srcu Tvrđave i festivala koji svoje korene vuče upravo iz društvenog aktivizma. Uz to, nemali deo Grada i Festivala mladih jeste i OPENS. Prvi dan ovogodišnjeg festival ponosno nosi naziv OPENS day. Ostalo je još samo deset dana do otvaranja ovogodišnjeg Exita, koji po mnogim parametrima deluje kao da će nadmašiti sva prethodna izdanja! Tome u prilog ide i prognoza uz idealne vremenske uslove sa puno sunca, bez padavina i sa temperaturom koja će se kretati od 32 stepena po danu do prijatnih 20 tokom noći!

Izaberi pleme i čekamo te na Tvrđavi!  Sad ti!

Povezani članci:

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ЈЕДИНИЦЕ ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ, ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ И ГРАДОВЕ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВЕ ЗА ПОДРШКУ У ПРОЦЕСУ УСПОСТАВЉАЊА ОМЛАДИНСКИХ ПРОСТОРА

Програм  „Трансформација омладинске политике” Омладинског савеза удружења ОПЕНС фокусира се на заговарање за и успостављање омладинских простора у Србији. Пошавши од чињенице да су улагања у просторе и програме за младе

Opširnije »