MESTO SUSRETA

Četvrta po redu manifestacija „Ledena šuma“ u Novom Sadu, Omladinskoj prestonici Evrope, otvorena je u u petak, 6. Decembra nastupom Sare Jo koju ćemo slušati in a Velikom OPENS poklon koncertu. Dunavski park će naradnih 45 dana biti mesto u kom se sreću druženja, zabave, rekreacije i kulturna dešavanja.

U sastavnoj ponudi „Ledene šume“ i ove godine naći će se zimski bazar „Snežni grad“ koji predstavlja izložbeno-prodajni prostor namenjen prezentaciji lokalnih umetnika i zanatlija kao i promociji vojvođanskih gastronomskih specijaliteta i zimskih delikatesa. 

Takođe, u centralnom delu parka postavljeno je i lepo uređeno klizalište koje se, sa svojom pratećom kružnom stazom oko jezera, prostire na površini od 1300 m2.  Taj kapacitet predstavlja najmodernije klizalište u regionu na kome je posetiocima omogućena zabava i rekreacija na ledu i na temperaturama do 15 stepeni. 

Zahvaljujući podršci i OPENS-a, ovogodišnjim programom manifestacije biće obuhvaćeni svakodnevni besplatni sadržaji kao što su koncerti klasične muzike, nastupi savremenih bendova, di džej nastupi, umetnički performansi i izložbe, edukativne radionice za decu i odrasle, dečije animacije na ledu i još mnogo toga zanimljivog.

Prva nedelja održavanja „Ledene šume“ je u znaku programa OPENS 2019. Posetioci će u periodu od 09. do 15. decembra imati priliku da uživaju u OPENS programskoj celini koja obuhvata raznovrsne besplatne sadržaje i nastupe koji će na najbolji način afirmisati potencijale mladih novosadskih bendova, di džejeva i scenskih izvođača. 

Istovremeno, publika u „Ledenoj šumi“ će 13. decembra, putem prenosa uživo u Dunavskom parku moći da oseti deo sjajne atmosfere sa Svečane ceremonije predaje titule Omladinske prestonice Evrope. Francuski grad Amijen poneće tu laskavu titulu naredne, 2020. godine.

Imate li klizaljke?

Povezani članci:

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ЈЕДИНИЦЕ ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ, ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ И ГРАДОВЕ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВЕ ЗА ПОДРШКУ У ПРОЦЕСУ УСПОСТАВЉАЊА ОМЛАДИНСКИХ ПРОСТОРА

Програм  „Трансформација омладинске политике” Омладинског савеза удружења ОПЕНС фокусира се на заговарање за и успостављање омладинских простора у Србији. Пошавши од чињенице да су улагања у просторе и програме за младе

Opširnije »