Startapuj se dva tačka nula

Prošle godine napravili smo eksperiment – speed dating sa uspešnim preduzetnicima. Ideja nam je bila na jednom mestu, okupimo 12 preduzetnika po modelu žive biblioteke. Prostor smo podelili u 3 dela, i tako istovremeno imali tri odvojena “predavanja”. Serije predavanja nisu trajale duže od pola sata. Zapravo je ideja da se sve odigrava kroz formu neformalnog razgovora, koji će predavači voditi uz pomoć moderatora, ali i u razgovoru sa publikom. A, reakcije nismo mogli ni da zamislimo!

Stoga Vam, ovom prilikom predstavljamo Startapuj se 2.0!

Dobre stvari nećemo menjati – koncept ostaje isti. Moderatori će i ove godine biti momci iz Državnog
posla. Ali ćemo ovoga puta duže trajati i širimo prostorne kapacitete i selimo se u Muzej savremene
umetnosti Vojvodine.

Ove godine predstavljamo Strawberry energy, Ivicu i Majicu, Eipix, Wacky sheep, 9evet, Eko kurir, Marinush i Šii, Eko hostel Užice, Fruškać, Toster, LvLUP…

Kako će svaka serija razgovora ići istovremeno sa tri bine, publika će na ulazu dobiti satnicu i silentdisco slušalice, tako da će u svakom momentu moći da bira koji razgovor sluša.

Mislimo da je važno da svaki predavač predstavi kratko svoj brend, odnosno kompaniju i objasni kako je do tog Brenda i došlo. Nakon 4 serije sa po tri predavača, koje sveukupno neće trajati preko tri sata, ostavili bismo i slobodan prostor predavačima, ukoliko žele, da nastave da se neformalno druže sa posetiocima.

Ideja OPENS dana jeste da što većem broju mladih ljudi, potpuno besplatno približimo sve mogućnosti koje su nude gradu koji je Evropska omladinska prestonica i mladima koji u njemu žive.

Save the date! Vidimo se 28. marta!

(prošlogodišnji, OPENS dan – Startapuj se https://www.youtube.com/watch?v=NG7rktO6jK0&t=1s )

Povezani članci: