WEB 3.0: UPOZNAJ NFT, KRIPTOVALUTE I BLOCKCHAIN

Budućnost je sada: Web 3.0 preuzima tržište!

Evolucija interneta „Web 3.0“, se može smatrati i „revolucijom“ kako je mnogi naučnici zovu. Nazovite je kako vi želite ali ono što je najbitnije je da što pre prihvatimo njen uticaj na sve pore našeg društva, način delovanja pojedinaca i kompanija i sigurno veliki pečat, kako ove, tako i narednih godina.

Velike svetske kompanije, kao i lideri na domaćem tržištu su shvatile važnost Web 3.0 čije se vizije razlikuju. Ono što sa sigurnošću možemo reći je da Web 3.0 obuhvata sledeće tri tehnologije: blockchain, kriptovalute i NFT.

Ove tri tehnologije će, zasigurno, uticati na sve industrije i branše, a najveći svetski trgovci i lideri na svetskom tržištu su već našli primenu ove tri tehnologije u svom poslovanju.

Ono što je ključno u svemu ovome, jeste imati znanje bazirano na pavim informacijama, kako bi mogle da se donesu bitne poslovne odluke – ali i odluke na poslovnom planu.

Upravo to je osnovni razlog koji je podstakao suvlasnika kompanije Fiscal Solutions, Darka Pavića da kreira besplatnu edukaciju pod nazivom baš ova tri termina „Blockchain, Cryptocurrencies and NFTs“.

”Oduvek sam bio preduzimljivog duha, i smatram to jednom od osnovnih karakteristika mladih. Ono što mi je nekada falilo dok sam bio student – pa čak i ranije, jesu prave informacije i objašnjenje trenutnih poslovnih dešavanja i prilika od strane osobe koja ima znanje ali i iskustvo u industriji. Upravo to me je potaklo da napravim ovu edukaciju,i otvorim je za sve. Posebno se nadam da će mladi odlučiti da se prijave, kako bi bili pravoremeno obavešteni i i kako bi znali da se ponašaju u skladu sa vremenom i novim tehnologijama. U nedostatku znanja se vrlo lako mogu doneti pogrešne odluke, ili možete biti prevareni od strane nekoga – i to je ono što želim ovom edukacijom da predupredim” – izjavio je Darko Pavić, kreator ovog edukativnog projekta.

Ukoliko želite da naučite nešto više o ovim temama ili ukoliko ste kripto fan, ovo je definitivno prava stvar za vas.

Edukacija se sastoji iz više sesija, a u prvom bloku možete naučiti šta je blokčejn i kako funkcioniše. Imaćete priliku da naučite o razlikama i odnosima između blokčejna i bitkoina. Slušaćete o glavnim elementima blokčejna ali i o korišćenim tehnologijama kao što su kreiranje gotovinskih vrednosti i digitalni potpisi. Sa pregledom nekih interesantnih blokčejn platformi edukacija se zatvara. Budite spremni za najnovije promene i obratite pažnju kako to rade najveći svetski trgovci, koje poslovne modele menjaju, kako koriste NFT alat za proširenje portfolija i još mnogo toga.

Kompanija Fiscal Solutions će dve najupornije i najistrajnije osobe obradovati sjajnom nagradom (više o tome na samoj sesiji ili na društvenim mrežama kompanije).

Edukacija se održava na srpskom jeziku, a od aprila se očekuje i engleska verzija.

Prijavi se za besplatan Master Class na temu: „Blockchain, Cryptocurrencies and NFTs“.

Link za prijavu: Crypto Fans (crypto-fans.online)

Mesta su ograničena, prijavite se što pre i osigurajte svoje mesto jer prva sesija počinje 14. februara od 18 časova.

Povezani članci:

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ЈЕДИНИЦЕ ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ, ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ И ГРАДОВЕ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВЕ ЗА ПОДРШКУ У ПРОЦЕСУ УСПОСТАВЉАЊА ОМЛАДИНСКИХ ПРОСТОРА

Програм  „Трансформација омладинске политике” Омладинског савеза удружења ОПЕНС фокусира се на заговарање за и успостављање омладинских простора у Србији. Пошавши од чињенице да су улагања у просторе и програме за младе

Opširnije »