Devojke u svetu tehnologija

OPENS i UNICEF Srbija sa ponosom predstavljaju program Devojke u svetu tehnologija kroz koji želimo da podstaknemo i osnažimo učešće mladih devojaka u ICT obrazovnim aktivnostima.

Ovim povodom te pozivamo da postaneš jedna od 500 mladih devojaka koje će učestvovati u edukativnim radionicama u polju elektronike, dizajan proizvoda i digitalnog marketinga.

Radionice su osmislile i realizovale stručnjakinje iz ICT sektora, te ovo odlična prilika za prva profesionalna umrežavanja!

Najuspešnije učesnice će imati priliku da učestvuju u kampovima u Novom Sadu i Sarajevu, gde će moći da se upoznaju sa svojim budućim koleginicama i razmene iskustva i veštine!

Učešće na radionicama je u potpunosti besplatno i nije potrebno prethodno predznanje, kao ni oprema. Za sve učesnice obezbeđeni su putni troškovi, ručak, osveženje kao i mali pokloni!

Prva serija radionica će se realizovati 12. juna, a teme su:

1. Kreativna elektronika – Kako napraviti LED svetla koja reaguju na zvuk? (od 9 do 15 č)
2. Dizajn proizvoda – Kako napraviti proizvod koji korisnici žele? (od 9 do 12 č)
3. Digitalni marketing – Kako doći do publike? (od 16 do 18:30 č)


Prijave za radionice su otvorene do 10. Juna putem sledećeg linka.

Mesta su ograničena – nemoj da čekaš, prijave se i postani i ti devojka u svetu tehnologija!

Program Devojke u svetu tehnologija je aktivnost u sklopu projekta Youth Forward: Navigating Tomorrow’s Challenges, koji se sprovodi u saradnji OPENS-a i UNICEF-a sa ciljem da podstakne devojke da saznaju više o digitalnom svetu i da postanu njegov deo.

Povezani članci: