ODGOĐEN LETNJI BIOSKOP FREJM

Usled epidemiološke situacije u gradu i zemlji, ovim putem vas obaveštavamo da se odlaže predviđeni početak letnjeg bioskopa FREJM  dok se ne steknu uslovi za bezbedno održavanje u kapacitetu koji smo zamislili. Zdravlje svih nas mora da ostane na prvom mestu, a da bismo zajedno kada prođe čitava situacija uživali u projekcijama filmova, budite pažljivi prema sebi i drugima.

Kako biste ostali u korak sa aktuelnostima i saznali na vreme kada ponovo startuje naš letnji FREJM bioskop, pratite nas na našim društvenim mrežama, kao i veb stranici CINEMA CITY.

Više informacija o FREJMU:

FREJM obuhvata: filmske projekcije, koncerte, umetničke prezentacije, edukativne panele na teme filma i muzike. Program smo zamislili u tri segmenta, kroz filmove, koncerte i prezentacije umetničkih programa sa fokusom na video art i skulpturu. Kako bismo ti  navedene segmente programa dočarali i prikazali na interesantan način pažljivo smo selektovani bioskopske hitovi,  gde smo takođe birali filmove aktuelne svetske i domaće produkcije sa posebnom pažnjom na restauirana izdanja. Projekat će se realizovatio od strane OPENSa i Cinema City-a, a podršku projektu pružiće i Zoom Media, HNS Creative, kao i Univerzitet Novog Sada na čijoj lokaciji će se održati letnji bioskop.

Kroz FREJM program želimo da upotpunimo leto svima vama koji ćete isto provesti u Novom Sadu, da ne zaboravite na vaše do sada kulturne i filmske navike, da uživate u društvu vaših najbližih, te da jednako odgovorno i bezbedno kao i do sada bojimo i inspirišemo naš grad na zanimljiv  način.

Povezani članci:

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ЈЕДИНИЦЕ ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ, ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ И ГРАДОВЕ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВЕ ЗА ПОДРШКУ У ПРОЦЕСУ УСПОСТАВЉАЊА ОМЛАДИНСКИХ ПРОСТОРА

Програм  „Трансформација омладинске политике” Омладинског савеза удружења ОПЕНС фокусира се на заговарање за и успостављање омладинских простора у Србији. Пошавши од чињенице да су улагања у просторе и програме за младе

Opširnije »