ONLINE OBUKA ZA PRUŽANJE PSIHO-SOCIJALNE PODRŠKE

Centar Srce će uz podršku OPENS-a, 15. i 17. decembra 2o20. godine organizovati online obuku pružanja psiho-socijalne podrške putem online Zoom platforme.

Obuka je namenjena mladim aktivistima iz organizacija civilnog društva koje rade sa mladima, kako bi naučili o korišćenju čet podrške. Polaznici obuke će imati priliku da nauče o tehničkim aspektima važnim za pružanje ovog vida podrške, o prednostima i manama čet podrške, o platformama koje se koriste za čet komunikaciju, kao i kakva su iskustva sa čet podrškom.

Planirane aktivnosti na obuci su predavanja, diskusije, interakcija u cilju razmene znanja i praktično uvežbavanje pružanje psiho-socijalne podrške. Volonteri Centra Srce će držati obuku i oslanjati se na prethodno stečeno znanje i iskustvo. Centar Srce je do sada vodio 10.000 četova u kojima su u najvećoj meri učestvovali mladi.

Postanite podrška koja bi pomogla osobama koje prolaze kroz krizne i teške trenutke. Ukoliko ste zainteresovani i želite da proširite svoje znanje i veštine u pružanju psiho-socijalne čet podrške, zauzmite svoje mesto!

Popunite online prijavu: prijavni formular za čet obuku.

Povezani članci:

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ЈЕДИНИЦЕ ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ, ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ И ГРАДОВЕ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВЕ ЗА ПОДРШКУ У ПРОЦЕСУ УСПОСТАВЉАЊА ОМЛАДИНСКИХ ПРОСТОРА

Програм  „Трансформација омладинске политике” Омладинског савеза удружења ОПЕНС фокусира се на заговарање за и успостављање омладинских простора у Србији. Пошавши од чињенице да су улагања у просторе и програме за младе

Opširnije »