OPENS FREE DAY

Poučeni iskustvom i radom prethodnih godina, i ovog decembra donosimo OPENS Free day u naš grad. To je događaj koji je namenjen svim mladima uzrasta  od 15 do 30 godina, iz Novog Sada i okoline, koji će uz pomoću besplatnih vaučera uspeti da izađu iz svakodnevnice i svoje slobodno vreme iskoriste na malo drugačiji način.

Ideja je nastala asocijacijom na obeležavanje Međunarodnog dana ljudskih prava 10. decembra, odnosno potekla je od prava na slobodno vreme – prava na vreme za lični rast, prava na stvaranje, rekreaciju i prava na zabavu.

Takođe, OPENS veruje da su mogućnosti za mlade u Novom Sadu mnogobrojne, te da će na ovaj način uspeti da se oprobaju u sadržajima za koje možda nisu do sada čuli ili imali priliku da ih posete.

KAKO DO BESPLATNOG VAUČERA?

Kako biste iskoristili pravo na besplatan vaučer, potrebno je popuniti obrazac . Vaše vaučere, za razliku od prethodnih godina, izvlačićete iz kutija koje će biti kategorisane na osnovu naših partnera.  Samim time, ovo je vaučer iznenađenja!  Jedna mlada osoba se može prijaviti jednom, odnosno za jednu kategoriju.

25.novembra imaćete priliku da na OPENS društvenim mrežama saznate ko su partneri i prijatelji ovog događaja, odnosno koji vaučeri vas očekuju.

Prijave za OPENS Free day trajaće do 6. decembra 2020. godine, a samo preuzimanje vaučera biće u periodu od 7. do 10. decembra 2020. godine u prostorijama OPENS-a (Laze Telečkog 2). Prilikom preuzimanja vaučera poštovaće se sve epidemiološke mere koje su tada na snazi (od broja dozvoljenih ljudi do nošenja maski u prostoru). 

Svi prijavljeni učesnici biće kontaktirani na mejl adresu putem koje su se prijavili za navedeni vaučer. Takođe, kako bismo proširili našu OPENS priču i poslali pozitivnu poruku kako Novom Sadu, tako i okolini – 10. decembra 2020. godine smo pripremili online takmičenje na OPENS društvenim mrežama. Najkreativnije očekuju pokloni iznenađenja. Uskoro više informacija o samom takmičenju.

Maloletna lica mogu da preuzmu vaučere samo uz prisustvo jednog ili oba roditelja/staratelja ili uz potpisanu saglasnost od strane roditelja/staratelja za učešće. Obrazac za saglasnost roditelja/staratelja nalaziće se u sklopu potvrdnog mejla o učešću.

OPENS je kanal za energiju mladih koja menja društvo i njegovo okruženje, OPENS Free day je samo jedan od primera gde su mladi u fokusu i imaju pravo da biraju.

 

Povezani članci:

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ЈЕДИНИЦЕ ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ, ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ И ГРАДОВЕ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВЕ ЗА ПОДРШКУ У ПРОЦЕСУ УСПОСТАВЉАЊА ОМЛАДИНСКИХ ПРОСТОРА

Програм  „Трансформација омладинске политике” Омладинског савеза удружења ОПЕНС фокусира се на заговарање за и успостављање омладинских простора у Србији. Пошавши од чињенице да су улагања у просторе и програме за младе

Opširnije »