OPENS Youth fair – zabava na OPENS način

Uvertira za letnje avanture – OPENS Youth fair, odavno je stasala u ozbiljnu manifestaciju oko koje se planiraju sve ostale obaveze. Staro jezgro grada sada je zona koja okuplja sve što je prosečnom, mladom turisti potrebno – od zabave, festivala, preko marketa i kupovine pa sve do eksremnog uzbuđenja. A u samom srcu svega je mala zona predaha i zabave u prostorijama OPENSa.

Lokacija je, dakle, Laze Telečkog 2. U OPENSove kancelarije ušuškali smo tako sto za fudbal, Xbox, društvene igre koje nam spremaju momci iz Gaming centra. Opremili smo se lazy bagovima i osveženjima i spremili da otvorimo vrata svima onima koji se upuste u „Uvertiru ka letnjoj avanturi.

Dva dana, prostor u Laze Telečkog 2 otvoren je od 18 do 21 sat, za sve koji žele da se opuste i zabave, pre nego što krenu put Tvrđave narednih dana.

A, sve ovo ima i svoje zašto. Naime, pre 7 godina, upravo među kućicama, među štandovima i organizacijama, na trgu koji je okupio mlade u celom regionu, rođena je idea da se Novi Sad kandiduje za Evropsku omladinsku prestonicu. Tako je OPENS, barem nekim svojim delom, deo nasleđa Youth fair-a.
(http://opens2019.rs/opens-youth-fair-zabava-na-opens-nacin/)

Povezani članci:

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ЈЕДИНИЦЕ ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ, ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ И ГРАДОВЕ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВЕ ЗА ПОДРШКУ У ПРОЦЕСУ УСПОСТАВЉАЊА ОМЛАДИНСКИХ ПРОСТОРА

Програм  „Трансформација омладинске политике” Омладинског савеза удружења ОПЕНС фокусира се на заговарање за и успостављање омладинских простора у Србији. Пошавши од чињенице да су улагања у просторе и програме за младе

Opširnije »