Feature Image

Startapuj se 2.0

28. mart 2019. Muzej savremene umetnosti Vojvodine

Misliš da je internet mesto na kome možeš sve da saznaš? Možda. Ali možda to i nije uvek najbolji način.

Kada je reč o upoznavanju puta do uspeha zanimljivih brendova, mi imamo bolji predlog. Dakle, odvojiš slobodan četvrtak 28. mart, veče, povedeš i ekipu ako želiš i prošetaš do MSUV- Muzej savremene umetnosti Vojvodine. Na samom ulazu, odmah pored DJa, dobiješ mapu, satnicu i slušalice sa tri kanala.

Tvoje je dalje da pratiš mapu, jer na gornjem spratu, među novom postavkom Muzeja u isto vreme idu tri razgovora sa poznatim brendovima, a ti biraš koji želiš da slušaš.

A, priča? Priča kreće ovako…

Danas su na Državni Posao zakasnili Ivica i Majica, kažu da su se zaigrali u Eipix-u i da im se ispraznio telefon. Nisu imali punjač pa su zamolili Eko Kurira da im dobaci, ali su u međuvremenu shvatili da mogu da se dopune i usput uz pomoć Strawberry energy. Na klupi, pored sedele su Marinush i SHII clothing, uzbuđeno prepričavajući Wacky Sheep i Brici iz Čarolija Berberaj događaje sa Dev9tke, razmišljajući o novoj avanturi.
Načuvši razgovor Ivica šapne Majici da bi mogli da ih pozovu u Eco hostel Republik, ali je Brica predložio da avantura krene preko Fruškaća.
Ogladnela ekipa, na kraju je završila u Toster Baru dok LVLUP Barcraft & e-sport club daju podršku ekipi za svetsko prevenstvo u Doti 2 u Kini. Zvuči kao da smo sanjali?
Dođi i uveri se u našu priču.

Ali dođi na vreme jer čitavo iskustvo počinje ukusnim javnim časom kućne miksologije. Tri Petice preporučuju, a to nije nešto što ćeš naučiti kod kuće.

MSUV- Muzej savremene umetnosti Vojvodine
28. mart
19h

@Silent Speed Dating sa startapima!

Više informacija – ovde.