Avalanche Risk City Jam doveo zimu u Grad

Najveća imena u snoubordu stigla su u Novi Sad  – Omladinsku prestonicu Evrope, i oduševila posetioce. U samom srcu Vojvodine, na platou ispred Spensa dominirali su slovenački takmičari izvodeći akrobacije i vratolomije pred tri hiljade Novosađana.

“I pored ogromne podrške domaćim takmičarima i bodrenja odabranika od strane selektora srpske snoubord reprezentacije, Filipa Filipovića, kao i našeg jedinog gradskog predstavnika Todora Jovanovića koji je priredio izvenredan šou spektakl, najbolji su ipak, po oceni sudija, bili takmičari sa Alpa”, kaže jedan od organizatora Avalanche Risk City Jam-a, Miloš Drašković.

Specijalni gosti tokom takmičenja su bila i brojna poznata lica, kao što su Voja Malešev iz Drum’n’zeza, dizajnerka Jana Šolaja, Andrija Nikitović – Brica (ugostitelj kluba Puberaj), majstor uličnih grafita Uroš Štrboja – Rosh (umetnik koji je oslikao brojne novosadske murale) i mnogi drugi, koji su preneli svoje utiske i navike u vezi sa boravkom u prirodi, zimskim sportovima i generalno zdravim načinom života. Pored prilike da gledaju spektakularno takmičenje, posetioci su, kao i u velikim ski centrima mogli da uživaju u chill zoni uz kuvano vino i čaj i  vrhunske specijalitete koje su za njih spremali profesionalni kuvari kao i da se upoznaju sa ponudom nekih od hotela u lokalnim zimskim centrila.

Organizator ovog zimskog zabavno – sportskog događaja Avalanche Risk CITY JAM je Udruženje „Friška gora“, koja je jedna od organizacija koje svoje aktivnosti sprovode i u okviru OPENS programa.

Povezani članci:

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ЈЕДИНИЦЕ ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ, ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ И ГРАДОВЕ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВЕ ЗА ПОДРШКУ У ПРОЦЕСУ УСПОСТАВЉАЊА ОМЛАДИНСКИХ ПРОСТОРА

Програм  „Трансформација омладинске политике” Омладинског савеза удружења ОПЕНС фокусира се на заговарање за и успостављање омладинских простора у Србији. Пошавши од чињенице да су улагања у просторе и програме за младе

Opširnije »